Βράβευση Μέλους του ΙΕΓ

στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΙΕΓ || ΗΜΝΙΑ: 01 ΝΟΜΕΒΡΙΟΥ 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου συγχαίρει το μέλος του Ζαφείρη Τρικαλινό για την κατάκτηση ενός σημαντικού βραβείου του ΕΒΕΑ, του βραβείου Επώνυμου Προϊόντος, για το προϊόν Αυγοτάραχο Τρικαλινός -  Trikalinos Grey Mullet BOTTARGA.

 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.  Το σύνολο των βραβείων απονεμήθηκε σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Τα Βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι ένας θεσμός που τιμά τις αξίες της επιχειρηματικότητας επιβραβεύοντας το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Επίσης, αναδεικνύει την υπευθυνότητα και τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο ως αναπόσπαστα στοιχεία της σύγχρονης επιχειρηματικής φιλοσοφίας. Στόχος των Βραβείων ΕΒΕΑ είναι να εμπνεύσουν, να ενθαρρύνουν, να κινητοποιήσουν, αλλά και να δείξουν ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύοντας μικρές και μεγάλες ιστορίες επιτυχίας.

 

Το Αυγοτάραχο Τρικαλινός διαθέτει αποδεδειγμένα μεγάλη διατροφική αξία, βελούδινη υφή και εξαιρετικά μακρά επίγευση χάρη στην καινοτόμο επεξεργασία αλλά και τις πιστοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας. Για αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά γεύσης και ποιότητας έχει τιμηθεί από εγχώριους και διεθνείς θεσμούς, αποσπώντας πολλά βραβεία, ενώ σπουδαίοι Σεφ σε περισσότερες από 36 χώρες το χρησιμοποιούν δημιουργώντας ευφάνταστα πιάτα.

Πηγή φωτογραφίας: http://www.acci.gr/acci/articles/article.jsp?context=103&categoryid=202&articleid=12112